Gooi de kassabon niet weg, maar lever in bij VVV Putten

Winkelen in Winkelcentrum Putten wordt nu nóg leuker! Het is in de maand mei weer tijd voor de kassabonnenactie. In de periode van zaterdag 1 mei tot en met maandag 31 mei maakt het winkelend publiek, door het inleveren van de kassabon, weer kans op diverse prijzen.

Gooi de kassabon dus niet weg, maar lever in bij VVV Putten.

De ondernemers van Winkelcentrum Putten zijn dankbaar dat zoveel inwoners van Putten trouw zijn gebleven door lokaal te blijven kopen. En hopen nu de winkels pen mogen zonder afspraak weer velen te zien. Veel ondernemers hebben het nog steeds niet makkelijk maar zijn creatief en strijden ervoor om overeind te blijven. Zo hopen ze ook na de corona een gezellig winkelcentrum te behouden waar toeristen en inwoners uit Putten en omgeving kunnen genieten van de horeca en de winkels.

Naast de vele prijzen zijn er vier weekprijzen te winnen waaronder een minuut gratis winkelen bij drie lokale supermarkten. Als hoofdprijs wordt er een elektrische fiets ter waarde van 2249 euro verloot.

Meedoen gaat heel eenvoudig. Schrijf naam, telefoonnummer en emailadres op de achterkant van de kassabon en stop die in de  speciale brievenbus bij VVV Putten. 

Alle kassabonnen van alle ondernemers in Winkelcentrum Putten doen mee met deze actie. Dus ook supermarkten, restaurants en kassabonnen van ondernemers die niet lid zijn van de WCP. Prijswinnaars ontvangen in de eerste week van juni persoonlijk bericht via e-mail en/of telefoon.

Kijk voor een overzicht van alle prijzen en de actievoorwaarden op de website van het WCP www.winkelcentrumputten.nl.