Gooi de kassabon niet weg, maar lever in bij VVV Putten

In de periode van maandag 1 mei tot en met woensdag 31 mei maakt het winkelend publiek, door het inleveren van de kassabon, weer kans op diverse prijzen. Gooi de kassabon daarom niet weg, maar lever de bon in.

Het is een waar prijzenfestijn in Winkelcentrum Putten

Alle winkels, supermarkten én horeca in het winkelcentrum doen mee aan deze actie. Naast de vele prijzen, beschikbaar gesteld door diverse ondernemers uit het centrum, maken belangstellenden weer kans op een Qwic FN7 elektrische fiets, ter waarde van 2.099 euro. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Ligtrink Tweewielers.

Meedoen gaat heel eenvoudig. Schrijf naam en emailadres op de achterkant van de kassabon en stop die in de daarvoor bestemde bus bij VVV Putten óf lever (indien mogelijk) de bon in bij de desbetreffende winkel.

Iedere woensdag vindt er een trekking van een weekprijs plaats, de winnaar van de trekkingen wordt bekend gemaakt op de website en social media van Winkelcentrum Putten. De winnaars van de hoofdprijs en alle overige prijzen worden in de week van 5 juni bekend gemaakt. Uiteraard ontvangen alle prijswinnaars dan ook persoonlijk bericht via e-mail.

Kijk voor het overzicht van alle te winnen prijzen en de actievoorwaarden op de website van Winkelcentrum Putten.