​Herken eenzaamheid in de omgeving door een online training

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich vaak eenzaam. Waar de een tegenslag of verdriet een plekje kan geven, wordt het voor de ander lastiger om positief te blijven. Deze gedachten kunnen overgaan in gevoelens van eenzaamheid. In de Week tegen Eenzaamheid geeft de gemeente Putten twee online trainingen.

Welke verschillende vormen van eenzaamheid zijn er? Hoe herkent u iemand die eenzaam is? En hoe maakt u eenzaamheid bespreekbaar?

Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de digitale training. Belangstellenden kunnen kiezen uit de training op dinsdag 5 oktober om 19.00 uur en op woensdag 6 oktober om 9.30 uur. De training duurt 2,5 uur en deelname is gratis.

Aanmelden voor deze training kan tot en met donderdag 23 september bij de heer E. Schipper via telefoonnummer 0341-359618 of per email [email protected].

Per training kunnen er maximaal zestien personen deelnemen. Bij grote belangstelling wordt er een extra training aangeboden. Deelnemers ontvangen een bevestiging van deelname via de e-mail.