Het zijn gouden weken in de bibliotheek

De hele maand september malen belangstellenden kans op exclusieve VIP tickets voor een speciale voorstelling van theater Brillekip en Spiegel bij Bibliotheek Noordwest Veluwe. 

Vind een gouden ticket in een gereserveerd kinderboek en win

Iedereen die een gouden ticket vind in een gereserveerd kinderboek mag samen met een vriend, vriendin, broertje of zusje naar de voorstelling. Iedereen die kans wil maken op een gouden ticket en toegang krijgen tot de voorstelling van Theater Brillekip en Spiegel op zaterdagmiddag 3 oktober kan in de maand september een kinderboek reserveren via de app van de bibliotheek. Als de gereserveerde boeken klaarstaan geeft de bibliotheek een melding. Haal de boeken dan snel op en ontdek of er een gouden ticket in zit.

Gouden ticket gevonden? Stuur dan via de email een leuke foto met de gouden ticket naar [email protected].

Brillekip en Spiegel
Samen met Theatergezelschappen Brillekip en Spiegel duiken de aanwezigen de geschiedenis in tijdens een spannende kindervoorstelling tijdens de Kinderboekenweek in de Bibliotheek. Ga samen met de spelers op zoek naar de vraag 'En toen?'. Samen surfen door de tijd en ga samen op avontuur door het verleden. Op zaterdag 3 oktober zijn er twee voorstellingen. Theatergezelschap Spiegel trapt af in Harderwijk om 11.30 uur en theatergezelschap Brillekip sluit deze zaterdag in Putten af om 15.00 uur en 16.15 uur in de bibliotheek.

Kaartjes zijn namelijk niet los verkrijgbaar, alleen de vinders van de gouden tickets kunnen samen met een vriend, vriendin, broertje of zusje de voorstelling zien. Zij worden als echte VIPS onthaald en gaan genieten van een bijzondere voorstelling.

Nog geen lid van Bibliotheek Noordwest Veluwe, maar wel kans maken op een gouden ticket? Lid worden kan altijd. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen namelijk gratis lid worden van de bibliotheek. Kijk voor meer informatie op de website van Bibliotheek Noordwest Veluwe.