​Hoe zien agrariërs in Putten hun toekomst?

Adviesbureau VanWestreenen biedt het college van burgemeester en wethouders op maandag 9 oktober het onderzoek ‘Ontwikkelingsperspectieven agrarische bedrijven Putten’ aan. 

Wethouder Ewoud ’t Jong neemt tijdens een openbare bijeenkomst in de Aker het eindrapport in ontvangst

De resultaten in het rapport zijn niet herleidbaar naar individuele bedrijven. Alle agrariërs in de gemeente Putten hebben een uitnodiging gehad om bij de overhandiging aanwezig te zijn.

Aanpak
VanWestreenen heeft van maart tot en met juni 2023 contact gezocht met alle agrariërs in Putten om deel te nemen. Honderddertig agrarische bedrijven hebben positief gereageerd en een gesprek gehad. Zij gaven antwoord op hoe zij hun toekomst zien voor hun bedrijfsvoering en de toekomst voor het buitengebied.

Met elkaar in gesprek
Het college is blij dat er zoveel agrariërs hebben meegedaan aan het onderzoek. Dit past in de gedachte om samen op te trekken en met elkaar in gesprek te zijn. Het rapport is op dinsdag 10 oktober te vinden op de website van de gemeente. Agrariërs die geen uitnodiging hebben ontvangen om bij de openbare bijeenkomst in De Aker aanwezig te zijn, kunnen contact opnemen met Simone van Vught via telefoonnummer 0341-359611 of via email [email protected].