​Hypotheek oversluiten? Dat kan nu eenvoudig en veilig vanuit huis

Je huidige hypotheek kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen. Gezien de historisch lage rente denk je misschien na over oversluiten of het verduurzamen van je huis. Of wellicht ben je bezorgd over de risico’s van je bestaande aflossingsvrije lening.

Het is niet nodig om met vragen te blijven zitten, wij zijn er voor je, zegt financieel adviseur Tineke van den Brink van Rabobank Putten.

Zij adviseerde in de afgelopen weken tientallen inwoners van de regio Putten - jong en ouder – tijdens online hypotheekgesprekken.
 
Iedereen kan het
Voor een hypotheekgesprek hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Je voert het videogesprek eenvoudig en veilig via jouw computer, laptop, tablet of smartphone. Waar en wanneer dat uitkomt. Misschien is videobellen nieuw voor je, maar je zult merken dat het al snel vertrouwd is. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een afspraak op ons kantoor. Voordeel: je bespaart reistijd, zit in je eigen omgeving en voert het gesprek met een vertrouwde adviseur. Samen vinden we de hypotheek die bij je past.
 
Gratis oriëntatiegesprek
Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Via de link die je per e-mail hebt ontvangen start je eenvoudig het videogesprek met mij of een van mijn collega’s. We maken kennis, jij stelt je vragen en samen bespreken we de mogelijkheden.
 
Hypotheekdossier vullen
Gericht op zoek naar een nieuwe hypotheek? Om je zo goed mogelijk te helpen hebben we een aantal documenten van je nodig, bijvoorbeeld een recente loonstrook en je pensioengegevens. Die documenten upload je eenvoudig en veilig in je eigen Rabobank Hypotheekdossier.
 
Persoonlijk adviesgesprek
In een betaald adviesgesprek kijken we samen naar een hypotheek die bij jou past. Welke hypotheek sluit aan bij je ideale toekomstplaatje? Hoe staat het met de betaalbaarheid na je pensioen? Welke fiscale voordelen zijn er te behalen? Na afloop van dit gesprek ontvang je van ons een  hypotheekofferte.
 
De rest regelen wij
Zodra jij de hypotheekofferte hebt ondertekend, zorgen wij ervoor dat de notaris alle stukken ontvangt. Als je zelf alle benodigde stukken uploadt in jouw persoonlijke online hypotheekdossier, profiteer je van 500 euro korting op de advieskosten.
 
Neem contact met ons op
Twijfel je of oversluiten voor jou een aantrekkelijke optie is? Of wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor de aankoop van een woning? We helpen je graag! Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met Tineke via rabobank.nl/hypotheken of bel met (033) 467 55 00.
 
Foto: Tineke van den Brink, financieel adviseur Rabobank Putten.

 

Rabobank Putten

Adresgegevens

Kerkplein 4
3881 BH Putten

Telefoon

T. 033-4675500 particulier 033-4675555 zakelijk

Openingstijden

Ma 10.00 - 17.00 uur
Di 9.00 - 12.30 uur
Wo 9.00 - 12.30 uur
Do 9.00 - 12.30 uur
Vr 9.00 - 12.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info