​Iedereen kan meedoen aan de Week van Duurzaamheid

Het komt er weer aan: de Week van Duurzaamheid! Iedereen kan meedoen aan deze Noord-Veluwse week vol duurzame activiteiten in de regio. De Week van Duurzaamheid wordt dit jaar gehouden van 8 tot en met 16 oktober.

Van 8 tot en met 16 oktober is er in de regio Noord-Veluwe van alles te zien, proeven en ervaren op het gebied van duurzaamheid.

Bedrijven, organisaties en inwoners uit de regio Noord-Veluwe kunnen hun activiteit nu aanmelden voor deze week. Denk aan een leuke
workshop, proeverij of kortingsactie. Initiatiefnemers van de Week van Duurzaamheid zijn de zeven regiogemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Van een warmtepomp tot aan streekproducten en van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen tot aan elektrisch tuingereedschap. Veel Noord-Veluwenaren bieden verrassend veel duurzame en natuurlijke producten aan. Tijdens de Week van Duurzaamheid wordt dit extra in de schijnwerpers gezet.

Aanmelden
Organisaties, bedrijven en inwoners uit de regiogemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen hun activiteit aanmelden via de website van Week van Duurzaamheid: www.weekvanduurzaamheid.nl. Aan het inschrijven zijn geen kosten verbonden.

Over Veluwe Duurzaam
Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.