​Inclusief Groep bedankt schoonmakers

Inclusief Groep wil op de Dag van de Schoonmaker (woensdag 15 juni) al haar 170 schoonmakers in het zonnetje te zetten en hen bedanken voor hun inzet.

Vooral in coronatijd is maar weer gebleken hoe belangrijk hygiëne op de werkplek is

Natuurlijk verdienen alle schoonmakers van Nederland elke dag een pluim. Echter, op 15 juni krijgen de schoonmakers van Inclusief Groep een feestelijk podium en worden ze in het zonnetje gezet. Want zij maken het verschil!

Een vak om trots op te zijn
Schoonmaken is een echt vak. Belangstellenden voor dit vak krijgen bij Inclusief Groep de mogelijkheid om diploma’s en certificaten te behalen om zo een volleerd schoonmaker te worden. Ze gaan aan de slag in de Schoonmaak Academie van Inclusief Groep. Hier zijn de deelnemerse echt aan het werk en leren ze werknemers- en vakvaardigheden.

Door middel van Praktijkleren kunnen deelnemers gerichte vakvaardigheden aanleren en daarvoor landelijk erkende praktijkverklaringen ontvangen. Dit staat goed op de CV en biedt de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en door te stromen naar andere werkgevers.

Geïnteresseerd?
Belangstellenden die ook wel een echt vak willen leren en willen werken in een gezellig team kunnen solliciteren bij Inclusief Groep. Zij zijn altijd op zoek naar schoonmakers. Solliciteren kan door een email te sturen naar [email protected]. Word ook schoonmaker, want schoonmakers maken het verschil.