​Inclusief Groep opent haar deuren

Inclusief Groep opent haar deuren op woensdag 22 en vrijdag 24 juni voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in de keuken van het Werk- en Leerbedrijf op de Veluwe.

Bezoekers kunnen kennis maken met de medewerkers die werkzaam zijn bij de Post, Schoonmaak, Groen, Catering, Schilders, Elektromontage en Productie.

Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om de innovatieve projecten van de Inclusief Groep van dichtbij te komen bekijken.

Samenwerkingspartners
Zo wordt getoond hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden begeleid en hoe zij zich ontwikkelen op hun werkplek. Ook willen de mensen van de Inclusief Groep laten zien hoe ze mensen begeleiden vanuit een uitkering naar een betaalde baan. Dit doen zij niet alleen. Er wordt hiervoor samengewerkt met ketenpartners, gemeenten, zorginstellingen, onderwijs, UWV en heel veel ondernemers. Veel van de samenwerkingspartners zullen ook aanwezig zijn tijdens dit Open Huis.

Iedereen die zin heeft om anderen te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje, is ook welkom. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten.

Wanneer?
Woensdag 22 juni in Ermelo aan de Paul Krugerweg 43B
Vrijdag 24 juni in Nunspeet aan de Industrieweg 47

Iedereen is welkom tussen 14.30 uur en 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig