​Indoor speelspektakel en Nijntje Pleintje groot succes

G.V. Orion Putten, Kindcentrum Putten en FCC Putten hielden gisteren (woensdag 18 oktober) voor het eerst een groot indoor speelspektakel. Door sponsoring van De Oude Deel was het mogelijk om maar liefst tien springkussens op te zetten in de Putter Eng.

Vroeg in de ochtend stonden de eerste enthousiaste kinderen al voor de deur, wat hadden ze er zin in

Met hulp van de vele vrijwilligers was er een mooie zaal klaar gezet en stipt om 10 uur was het tijd om lekker te gaan springen. Zo stond er een stormbaan, een voetbaldarts en verschillende springkussens. Wat een feest om alle kinderen uit Putten zo te zien genieten.

Ook aan de kleinste Puttenaren was gedacht, er was een Nijntje Pleintje aanwezig in de zaal. Zwaaien, klimmen, klauteren en natuurlijk dansen op de muziek van Nijntje. Samen met papa, mama, opa en/of oma alle stationnetjes af en daarna een echt Nijntje diploma in ontvangst nemen. Wat een mooie samenwerking tussen de verschillende verenigingen en kinderopvang. Mooi om zo samen een fantastisch evenement te kunnen organiseren voor Putten.

Enthousiast geworden van al die springkussens? Deze zijn ook te huur via www.deoudedeel.com/springkussenverhuur-blikvangers.