Inloopavond voorlopig ontwerp Van Geenstraat

De gemeente start in het voorjaar van 2022 met groot onderhoud aan de Van Geenstraat. Begin maart vroeg de gemeente aan de inwoners om mee te denken over de (her)inrichting van de straat. Deze uitkomsten en opmerkingen zijn verwerkt in het voorlopig ontwerp.

Inloopavond voorlopig ontwerp Van Geenstraat op donderdag 7 oktober

Tijdens de inloopavond krijgen belangstellenden meer uitleg over de plannen. Ook is het mogelijk om een reactie te geven op het ontwerp. Belangstellenden inwoners zijn welkom van 18.00 uur tot 20.00 uur in de trouwzaal van het gemeentehuis. Tijdens de inloopavond is wel een dringende advies om 1,5 meter afstand te houden tot andere bezoekers die niet bij het eigen huishouden horen.

In het voorlopig ontwerp is te zien dat een deel van de weg, ter hoogte van de sportvelden, opnieuw wordt ingericht, er is aandacht voor de oversteekplaatsen en de situatie rondom basisschool De Wegwijzer.

Bel voor meer informatie naar Marly Tijhaar via telefoonnummer 0341-359 780, stuur een email naar mtijhaar@putten of bekijk de website www.putten.nl/vangeenstraat.