Jeugdvoorstelling De Kleine Zeemeermin in Theater Stroud

 In Theater Stroud is op zaterdag 14 oktober 2023 de jeugdvoorstelling ‘De Kleine Zeemeermin’ te zien, een mini-musical voor iedereen vanaf 3 jaar.

Theaterbezoekers beleven in deze mini-musical de betoverende onderwaterwereld van De Kleine Zeemeermin

Het Zeepaardje is voor zeemeermin Raana een verrassingsfeestje voor haar zestiende verjaardag aan het voorbereiden. Want vorig jaar, toen ze voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen. Tijdens de voorbereidingen neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen.

De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem. Daarnaast vertelt ze over haar avonturen onder en boven de zeespiegel. Naar het bekende sprookje van Hans Christian Andersen.

Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals, waaronder ‘Kikker’, ‘Peter Pan’ en ‘Rapunzel’ en is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards.

De voorstelling op zaterdag 14 oktober is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar en begint om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via theaterstroud.nl.

Minimusical De Kleine Zeemeermin in Theater Stroud is voor iedereen vanaf 3 jaar. Foto: Boy Hazes