​Kerst Sing-in bij de schaapskooi in Ermelo

In samenwerking met musical- en popkoor Ermelodie en ensemble, de gezamenlijke kerken van Ermelo en Stichting Schapedrift zal op zaterdag 23 december van 16.00 uur tot 17.00 uur een samenzang plaatsvinden in kerstsfeer: de Kerst Sing-in.

Predikanten Jan-Willem Leurgans en Evert-Jan Prins zullen samen met burgemeester Hans van Daalen de muzikale dienst leiden

De dienst is zeer toegankelijk voor iedereen en de kerstliederen erg bekend en geliefd. Het thema dit jaar is ‘Licht in het Duister'. Er is glühwein, erwtensoep en warme chocolademelk verkrijgbaar. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Tijdens de samenzang zal er een collecte plaatsvinden om de organisatie van de Kerst Sing-in te bekostigen. Let op: er zijn uitsluitend voor mindervalide bezoekers een beperkt aantal zitplaatsen. Bezoekers die ook willen zitten kunnen hun eigen (klap-) stoel meenemen.

De schaapskooi is te vinden aan de Postweg 50, per auto alleen bereikbaar via de Drieërweg tussen Ermelo en buurtschap Drie. Kijk ook op www.schapedrift.nl