Kies het mooiste ontwerp voor een speeltuin aan de Klaas Frisohof

De gemeente Putten zorgt graag voor een bespeelbare woonomgeving. Dit betekent dat speelplaatsen veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk en vooral heel leuk moeten zijn.

In het centrumgebied van Putten is spelen schaars.

De gemeente Putten krijgt dan ook regelmatig verzoeken om hier meer speelgelegenheid te bieden. De wadi aan het Klaas Frisohof is daarom geselecteerd als potentieel nieuwe speelplek. Deze locatie is niet alleen prettig voor omwonende kinderen maar ook voor bezoekers aan het zorgcentrum. Voor de speeltuin zijn twee ontwerpen gemaakt. Iedereen, jong en oud, kan stemmen op het favoriete ontwerp. Deze ontwerpen zijn tot stand gekomen op basis van gesprekken met de initiatiefnemers. Er is een handtekeningenlijst opgehaald inclusief wensenlijst.

Reageren
Inwoners kunnen tot en met 28 augustus 2022 een reactie geven op de ontwerptekeningen. Stem op ontwerp 1 of ontwerp 2. Ook is het mogelijk om extra wensen of opmerkingen mee te geven. Denk aan het wisselen van een type speelvoorziening of het toevoegen van een bankje. Houdt er rekening mee dat een compleet nieuw ontwerp of budgettair ver ingrijpende veranderingen niet mogelijk zijn.

Vul hier het reactieformulier online in en kies voor ontwerp 1 of ontwerp 2.

Planning
Als de reacties zijn verzameld maakt de gemeente Putten het winnende ontwerp bekend en vervolgens wordt het winnende ontwerp uitgewerkt tot een realiseerbaar plan. Zonder tegenslagen hoopt de gemeente de speeltuin in het najaar van 2022 te realiseren.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met de heer M. van der Sluijs, via mail [email protected] of bel naar de servicebalie van de gemeente Putten 0341-359 611.