Kinderwandeling Staverden

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op woensdag 1 maart een wandeling voor kinderen en hun (groot)ouders op landgoed Staverden. 

In het bos is veel meer te zien dan je denkt

Heb je wel eens een stuk schors van een dode boom getrokken? Of bladeren op de grond opzijgeschoven? Je weet niet wat je ziet. Het krioelt er van de torretjes en duizendpoten. Herken je sporen van herten of andere dieren? En in die holle boomstronk? Wonen daar misschien wel kabouters?

Ga mee met de boswachter en ontdek leerzame en leuke dingen in het bos. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Deelname kost 5.00 euro per persoon. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2.50 euro. Donateurs mogen gratis mee op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

De startlocatie is op de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Tip van de boswachter: de tocht voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel aan op de verwachte weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie en online reserveren op de website www.glk.nl/activiteiten.

Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen