Klankfestival met Ontmoeting in Ladelund

​Stichting Samen Verder Putten houdt samen met de gemeente Ladelund en de Gedenkstatte in Ladelund een Klankfestival met Ontmoeting.

In en rond de Tuin van Ontmoeting (Garten der Begegnung) in Ladelund zullen muziek, zang en lezingen te horen zijn

Onder andere Paddy's Passion uit Putten, maar ook de Kala-Singers, Sina Christiansen (orgelspel), Hans Jochimsen (zang op gitaar), Gudrun Buttchereyt (zang en gitaar) zijn hierbij aanwezig. Ook worden er gedichten van bekende dichters voorgedragen. Uiteraard is er gelegenheid voor gesprek tussen het middagprogramma door.
 
Het programma start op zaterdag 9 september om 14.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. Deelnemende groepen komen uit Duitsland, Denemarken en Nederland. Na afloop wordt er met elkaar gegeten in de Kirchspiel Krug tegenover de kerk. Na het eten is er gelegenheid om samen te zingen, te praten, muziek te maken, te jammen en meer.
 
Voor slaapgelegenheid en vervoer zullen bezoekers zelf moeten zorgen. Mocht iemand willen gaan vanuit Nederland dan horen de bestuursleden van de Stichting Samen Verder dat graag. Stuur hiervoor een mail naar [email protected].

Het bestuur van de Stichting Samen Verder Putten hoopt op een mooie ontmoeting in de Tuin van Ontmoeting die in september 2018 is aangelegd met behulp van vrijwilligers uit Putten en uit Ladelund.

Foto: Archief Annemieke Westphal-Kreeftmeijer