​Kleinkoor Caprice houdt open repetitie

Kleinkoor Caprice houdt op donderdag 16 maart een open repetitie in de Zendingskerk in Ermelo. In haar veertigste jubileumjaar bruist Kleinkoor Caprice van de plannen. 

Zo starten ze binnenkort de voorbereidingen voor de uitvoering van de Hohe Messe van J.S. Bach, die op 7 oktober 2023 zal plaatsvinden vinden in de Grote Kerk in Harderwijk

Ook voor de komende jaren staan prachtige koorwerken op het programma. Caprice heeft op dit moment vacatures voor tenoren en (lage) bassen. Bovendien zoekt het koor nog enkele projectleden voor de Hohe Messe. Geïnteresseerde zangers zijn van harte uitgenodigd de open repetitie bij te wonen op donderdag 16 maart van 20.15 uur tot 22.15 uur in de Zendingskerk in Ermelo.

Kleinkoor Caprice is een amateur kamerkoor dat streeft naar een hoog zangniveau. Het koor geniet goede bekendheid op de Noordwest-Veluwe en ver daarbuiten. De dertig leden zijn stuk voor stuk enthousiaste muziekliefhebbers, voor wie zingen een vorm van topsport is. Het repertoire is breed. Van a capella koormuziek tot grote oratoriumwerken en van renaissancemuziek tot hedendaagse composities. Een jaarlijkse traditie is de decemberuitvoering van het Festival of Carols and Lessons in de Grote Kerk in Harderwijk. Al bijna veertig jaar is deze kerstuitvoering een begrip in de wijde omgeving.

Tijdens de open repetitie staan werken op het programma van Brahms, Kreek en Sweelinck. Meer informatie is te vinden op de website www.kleinkoorcaprice.nl.

Foto: Mark Mannee