Laat de caravan keuren voordat de zomerperiode aanbreekt

Veilig Verkeer Nederland, afdeling Ermelo-Putten houdt op zaterdag 23 maart weer een dag waarin caravaneigenaren hun caravan kunnen laten keuren op veiligheid.

De caravan wordt op zeer deskundige wijze en op verschillende onderdelen gekeurd, zoals de gasinstallatie, banden, verlichting en remmen

De caravan wordt ook per as gewogen en er wordt een vochtmeting gedaan.

De keuring wordt gehouden op zaterdag 23 maart bij Garage Guliker aan de Ambachtstraat 3 in Putten. De locatie wordt door een vlag van Veilig Verkeer Nederland aangegeven. Inwoners van Ermelo en Putten kunnen zich opgeven voor deze keuring.  Er wordt dan een tijd afgesproken waarop de caravan wordt gekeurd. Voor leden van Veilig Verkeer Nederland is de keuring gratis, ook kunnen belangstellenden ter plekke lid worden. Voor niet-leden bedragen de kosten 30.00 euro.

Veilig op vakantie
Weten of de caravan veilig genoeg is om op vakantie te gaan? Meld dan de caravan aan voor de keuring van Veilig Verkeer Nederland. Belangstellenden kunnen zich voor woensdag 20 maart aanmelden bij de heer J.A. Mol door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0341-557732 (tussen 19.00 en 21.00 uur).
Foto: Pixabay