Leendert Lodder presenteert zijn boek 'Ultieme Wraak'

Liefhebber van Baantjer of Flikken Maastricht? Of meer weten over recherchewerk bij de politie? Dan is deze avond misschien leuk om te bezoeken. Leendert Lodder, voormalig rechercheur, presenteert vrijdagavond 12 mei zijn boek Ultieme Wraak in de bibliotheek van Putten.

Naast de presentatie van zijn boek, kunnen de aanwezigen Leendert Lodder allerlei vragen stellen over zijn werk als rechercheur

Waar gaat het boek over?
Ultieme Wraak gaat over Dick Prins, de chef van het rechercheteam. Hij en zijn collega’s worden, zoals zo vaak, geconfronteerd met alle facetten in een onderzoek. Van slachtoffers, getuigen en daders. De lezers maken kennis met ze, zowel in werk als in hun privéleven. Het verhaal is beschreven van 'binnen uit'. Dus vanuit het oogpunt van de rechercheur. De lezer zit midden in die gebeurtenissen en wordt meegesleept in alle ups en downs. Ze voelen het gevaar. Het is een spannend verhaal dat een up-to-date inkijkje geeft in de huidige politiewereld.

Tijdens deze avond kunnen bezoekers het boek 'Ultieme Wraak' voor 15 euro aanschaffen. De schrijver schenkt de opbrengst van de verkoop aan de bibliotheek. Dit bedrag zal besteed worden aan het bestrijden van laaggeletterdheid.

De toegang is gratis. De avond begint om 19.00 uur.