​Ligtrink2Wielers viert 10-jarig bestaan en verhuist naar nieuw pand in het centrum Putten

Harrie Ligtrink, eigenaar van Ligtrink 2Wielers, is verheugd om het 10-jarig bestaan van zijn fietsenzaak te vieren en om de verhuizing aan te kondigen naar een prachtig nieuw pand middenin het centrum van Putten, het voormalige Rabobankgebouw. 

Dit markeert een nieuw hoofdstuk in het succesvolle verhaal van het bedrijf, dat bekend staat om zijn traditionele service en klanttevredenheid

Het begon allemaal toen Harrie op jonge leeftijd, samen met zijn vader, een fiets kocht om op te knappen en te verkopen. Harrie zag op 18-jarige leeftijd het pand aan de Garderenseweg in Putten en startte zijn bedrijf. Harrie woont met zijn gezin in Putten, waar hij zijn droom van een eigen fietsenzaak waarmaakte.

Om het 10-jarig jubileum te vieren en de nieuwe locatie in stijl in te luiden, organiseert Ligtrink 2Wielers op 13, 14 en 15 juni actiedagen. Klanten kunnen genieten van een vers gemaakt kopje koffie van de bakfiets barista of een warm hapje van de barbecue. Klanten kunnen ook profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen op een breed scala aan fietsen, accessoires en service.

In de nieuwe winkel kunnen klanten ook terecht voor stadsfietsen en mountainbikes. De moderne werkplaats is uitgerust met geavanceerde uitleesapparatuur voor het detecteren van storingen en het oplossen van elektrische problemen van alle merken fietsen. Daarnaast beschikt de werkplaats over een unieke en luxe rembank voor het controleren van schijfremmen van de fietsen.

Ligtrink 2Wielers onderscheidt zich door de allround service, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat. Het team, onder leiding van Harrie, werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat elke klant de beste service en advies krijgt. Met ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten fietsen, van stadsfietsen tot mountainbikes, biedt Ligtrink 2Wielers een uitgebreid scala aan producten en diensten. Service staat bij Ligtrink 2Wielers hoog in het vaandel, met een focus op het leveren van moderne diensten met traditionele service.

Voor meer informatie over de actiedagen en het 10-jarig jubileum van Ligtrink 2Wielers, ga naar de website www.ligtrink2wielers.nl of bezoek de nieuwe winkel in het centrum van Putten, Kerkplein 4 in Putten.