Loop mee tijdens de Veluwse Wandeldagen

Wandelschoenen aan en gaan! Ook dit jaar organiseren vijf VVV’s op de Veluwe de Veluwse Wandeldagen. Starten kan in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten.

Van 8 tot en met 10 februari kunnen wandelaars bij de verschillende locaties hun wandelroute starten

Loop over heidevelden, door bossen en langs prachtige cultuurlandschappen en zie onderweg de pareltjes van deze Noord-Veluwse dorpen. Gecombineerd met iets lekkers voor onderweg en een kleine lunch kunnen deelnemers tijdens de Veluwse Wandeldagen het sportieve met het aangename combineren.

Wandelarrangementen
Tijdens de Veluwse Wandeldagen biedt iedere locatie een specifieke route met een lengte van ongeveer 10 tot 15 kilometer. Deze routes zijn tijdens de wandeldagen van 9.00 uur tot 12.00 uur verkrijgbaar bij de deelnemende VVV’s. Bij vertrek krijgen deelenemers de route, een versnapering en een bon waarmee ze ergens een kleine lunch kunnen gebruiken. Kosten per deelnemer bedragen 12,95 euro.

Belangstellenden kunnen starten bij VVV Elburg, VVV Ermelo, VVV Harderwijk, VVV Putten, VVV Nunspeet, VVV Elspeet, VVV Hulshorst (alleen vrijdag en zaterdag) en bij een (nog nader te bepalen) ondernemer in Vierhouten.

Het idee van de Veluwse Wandeldagen is om drie dagen op verschillende locaties te starten, waardoor wandelaars steeds een andere omgeving zien en van de verschillende arrangementen kunnen genieten. Iedere locatie biedt dus een eigen route met een eigen arrangement. Wandelaars die niet drie dagen willen wandelen kunnen ook een of twee dagen meedoen.

Wandelvakantie op de Veluwe
De Veluwse Wandeldagen zijn ook leuk voor wandelaars die wat verder weg wonen. Maak er een wandelvakantie van in één van de mooiste en rustigste delen van de Veluwe, waar de wandelpaden goed zijn en kom genieten van de authentieke dorpen. Kijk op de websites van de deelnemende VVV’s voor overnachtingsmogelijkheden. Meer informatie over de Veluwse Wandeldagen is te vinden op www.veluwsewandeldagen.nl.