​Mantelzorgwaardering 2021 aanvragen

Iedereen die van september 2020 tot september 2021 langer dan drie maanden en meer dan acht uur per week onbetaald hulp heeft geboden is mantelzorger. De gemeente Putten wil deze mantelzorgers graag bedanken voor wat ze doen of gedaan hebben. Vraag daarom de Mantelzorgwaardering aan.

Aanvragen van de Mantelzorgwaardering kan tot uiterlijk 29 oktober

De mantelzorgwaardering is een waardering van de gemeente Putten ter waarde van 100 euro, welke mantelzorgers op twee manieren kunnen ontvangen. Het bedrag wordt gestort op de bankrekeningnummer óf krijg het bedrag direct opgewaardeerd op de WCP-Spaarkaart. Wanneer aanvragers kiezen voor de WCP-Spaarkaart doet de winkeliersvereniging Putten (WCP) er dit jaar 10 euro extra bovenop.

Nog geen WCP-Spaarkaart? Dan wordt deze gratis verstrekt. Het saldo op de WCP Spaarkaart is te besteden bij veel winkels in Putten. Voor jonge mantelzorgers (leeftijd 6 tot en met 17 jaar) is de waardering opgedeeld in een geldbedrag en een leuke activiteit.

Aanvragen van de mantelzorgwaardering kan tot en met 29 oktober 2021 door het formulier in te vullen op de website van Welzijn Putten.  Zodra de aanvraag is ingediend op de website, krijgen aanvragers een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.

Waardering ophalen
De mantelzorgwaarderingen worden op 15,16 en 17 november uitgereikt. Na het indienen van een aanvraag krijgen mantelzorgers een e-mail met de datum en het tijdstip waarop ze in Stroud verwacht worden. Neem dan een legitimatiebewijs mee, zodat de medewerkers de aanvraag kunnen verifiëren.