​Meeslepende muzikale masterclass door Diederick Ensink in Theater Stroud

Muzikale alleskunner Diederick Ensink keert na een succesvol solodebuut terug in de theaters met zijn nieuwe show, ‘Diedericks Duel’. Op vrijdag 6 oktober staat hij met zijn voorstelling in Theater Stroud, waar hij de strijd aangaat, niet tégen maar mét al zijn muziekinstrumenten.

In een show bomvol muziek, mooie liedjes en muzikale weetjes laat Diederick verschillende muziekstijlen en muziekinstrumenten met elkaar strijden

Dit is niet het enige duel dat hij zal leveren. Want wat gebeurt er als de strijd in het hoofd het soms van je overneemt? In deze muzikale masterclass vliegt Diederick dit vraagstuk op zijn eigen, authentieke, muzikale manier aan. Dat zorgt voor talrijke grappige, ontroerende en vooral herkenbare muzikale momenten.

De voorstelling op vrijdag 6 oktober begint om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via theaterstroud.nl. Daar kan ook de reservering worden gemaakt voor het borrelarrangement en de Theatertafel.

Multi-instrumentalist Diederick Ensink geeft op 6 oktober een muzikale masterclass in Theater Stroud (Foto: Annemieke van der Togt)