Melding openbare ruimte? Ga naar www.putten.nl/melding

Vanaf zaterdag 1 mei kunnen inwoners van Putten nog makkelijker een melding aan de gemeente doorgeven als er iets aan de hand is met de openbare ruimte. Dat kan via de website www.putten.nl/melding.

De zorg voor de openbare ruimte is een taak van de gemeente.

Denk bij openbare ruimte aan plekken die voor iedereen toegankelijk zijn, zoals straten, parken, plantsoenen, speelterreinen en voet-/fietspaden. 

Een veilige omgeving 
Een schone en veilige omgeving staat bij de gemeente Putten voorop. Dus werkt de straatverlichting niet of is er een stoeptegel kapot . Staat (een deel van) de straat blank door een rioolverstopping of zijn er klachten over hondenpoep. Is er ergens afval gedumpt of het vuil niet opgehaald of wordt er regelmatig op de stoep geparkeerd? Meld dit dan bij de gemeente Putten..

Een melding doorgeven
Een melding kan op twee manieren worden doorgeveven. Vul het formulier in op www.putten.nl/melding. Via deze link is het ook mogelijk om een melding anoniem door te geven. Of bel de Servicebalie via telefoonnummer 0341 - 359 611.

De gemeente doet haar best om de melding zo snel mogelijk af te handelen. Sommige meldingen kunnen echter niet direct worden afgehandeld, omdat er bijvoorbeeld eerst onderzoek nodig is.

Melding via Verbeter de buurt
Al eerder een melding gedaan via www.verbeterdebuurt.nl? Ook deze meldingen komen bij de gemeente binnen en worden opgepakt. Maar de gemeente geeft er vanaf zaterdag 1 mei de voorkeur aan om voortaan een melding te doen via www.putten.nl/melding. Een groot voordeel hiervan is dat inwoners minder informatie hoeven in te vullen om iets te melden.