Milan bezorgt tulpen bij bewoners van woonzorgcentra

In de voorjaarsvakantie startte Milan (11) weer met een inzamelingsactie om de Puttense bewoners van de woonzorgcentra op te vrolijken met een bosje tulpen. Gisteren (vrijdag 19 maart) was het zover. Milan haalde de tulpen op bij De Orchidee om ze vervolgens te bezorgen bij de bewoners van Norschoten, De Schauw, Elim en Zorgerf Buiten-Land.

Milan heeft zelf de eerste tien euro van zijn zakgeld gedoneerd.

Hij startte op 20 februari een Facebookactie en vroeg of inwoners van Putten een euro wilden doneren om zo het geld voor de tulpen bij elkaar te krijgen. 

"De moeilijke coronatijd is nog steeds niet voorbij en ik wil de oudere bewoners graag laten weten dat we aan hen blijven denken", aldus Milan. "Het uitdelen was weer een feest om te doen. De bewoners van de bejaardentehuizen waren er allemaal zo ontzettend blij mee. Ik wil iedereen die gedoneerd heeft bedanken. En zonder bloemenwinkel De Orchidee by Destanli had ik het ook niet gered."

Op dit moment is Milan ook bezig om een bingo voor de bewoners van de woonzorgcentra te organiseren. Hij is al druk bezig om hiervoor prijzen te regelen. Deze prijzen gaat Milan bij de Puttense ondernemers kopen, omdat zij ook een lastige tijd hebben door corona.