Milan is een actie gestart om Puttense ouderen in december te verrassen

​De elfjarige Milan trekt zich het lot van de Puttense ouderen aan en is daarom begonnen met het inzamelen van geld om, in deze coronatijd, de ouderen in december eens extra te kunnen verwennen.

'Normaal gesproken doe ik vrijwilligerswerk bij Norschoten'

"Ik help daar wekelijks bij een groep mensen met een verstandelijke beperking. Ik doe spelletjes, lees voor en breng boodschappen rond. Helaas kan ik dat, in verband met de coronacrisis, nu weer niet doen. Toch wil ik me blijven inzetten voor de ouderen die in de woonzorgcentra verblijven.”
 
Milan vervolgt: “In maart heb ik een geweldige actie gehouden door geld in te zamelen om voor de ouderen tulpen te kunnen kopen. Dat was zo’n succes dat ik nu weer met een actie ben gestart. Met mijn nieuwe actie wil ik de ouderen door deze moeilijke tijd trekken.”
 
Milan wil in december 250 chocoladeletters naar de woonzorgcentra brengen zodat iedere bewoner van een eigen letter kan genieten. Ik ga de letters brengen naar Elim, De Schauw en Norschoten. Ook wil ik de ouderen die bij Zorgerf Buiten-Land wonen bij mijn actie betrekken. Ik wil al die chocoladeletters gaan inpakken, zodat het een echt kadootje is. Dat is dan ook de reden waarom ik mijn actie op tijd ben begonnen. Ik wil alles op 4 december gaan rondbrengen, zodat alle ouderen het op 5 december kunnen uitpakken.”
 
Maar ook dan is Milan nog niet klaar met actievoeren voor de Puttense ouderen. “Ik wil graag ook nog proberen om daarna, rond de kerstperiode, kerststukjes bij de woonzorgcentra te brengen voor op de groepen. Dan hebben de bewoners het met kerst extra gezellig.”
 
Wie wil mij helpen om de Puttense ouderen een onvergetelijke decembermaand te bezorgen? Doneer dan 1 euro (elke euro is 1 chocoladeletter) door op de betaallink te klikken www.betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/...