​Museum De Tien Malen in kerstsfeer

In december wordt Historisch Museum De Tien Malen in kerstsfeer gebracht en zijn er diverse kerstgroepen te zien. Op woensdag 15 december opent het museum haar deuren.

Het thema dit jaar is ‘Ze kwamen van verre’

Vanaf woensdag 15 december tot en met zaterdag 8 januari staan er door het hele museum en in de tijdelijke expositie ruimte vele bijzondere kerstgroepen opgesteld. De kerstgroepen komen uit de hele wereld en zijn verzameld door de enthousiaste Lijda en Arie Oudenes uit  Amersfoort. De tijdelijke exposities rondom de feestdagen begint een traditie te worden met altijd een grote belangstelling. Deze keer weer in een geheel andere samenstelling!

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten in het museum te doen en tevens is er verkoop van kerstgroepen.

De openingstijden van Historisch Museum De Tien Malen zijn van 12.00 uur tot 16.00 uur opde volgende dagen:
  • woensdag 15 december, vrijdag 17 december en zaterdag 18 december
  • dinsdag 21 december, woensdag 22 december en donderdag 23 december
  • dinsdag 28 december, woensdag 29 december en donderdag 30 december
  • woensdag 5 januari, vrijdag 7 januari en zaterdag 8 januari
De entreprijs bedraagt 3.50 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen 1.50 euro per persoon. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen. De Museumkaart geldig en PHG-donateurs mogen gratis naar binnen op vertoon van de donateurskaart.

Natuurlijk is het Museum helemaal toegespitst op de ‘1,5 meter-werkelijkheid’ en het tonen van de QR-code is noodzakelijk. De basisregels in het Museum zijn kort gezegd: 1,5 meter afstand, graag alleen pinbetalingen, handen desinfecteren en een maximum van zestien bezoekers tegelijk exclusief kinderen tot 12 jaar mits onder begeleiding. Voor het handen reinigen is in het beginportaal een gelpompje geplaatst. Iedere bezoeker krijgt een bezoekerspas die na het bezoek weer wordt ingeleverd.

Historisch Museum De Tien Malen is te vinden aan de Garderenseweg 97 in Putten. Kijk voor meer informatie op de website www.detienmalen.nl.