​Musical Club Nijkerk ook voor kinderen uit Putten

Na het succes van “Kwetsbaar” de musical over pesten kreeg Jeffrey Sanders zoveel vraag naar een vervolg, dat hij daar niet lang over na hoefde te denken. Of Jeffrey inhaakt op de vorige musical óf een heel ander onderwerp belicht, dát blijft nog even een verrassing. 

Wel is het zeker dat Jeffrey Sanders al druk bezig is met het creatieve proces en zelf al bezig is met hoe de uitvoering er uit gaat zien

"Het wordt een uniek verhaal”, belooft Jeffrey. In september zijn de audities voor de kinderen en nu al komen de eerste aanmeldingen, ook uit Putten, voor het volgende jaar binnen. Jeffrey: “Ik verwacht dat het dit jaar een hele lastige selectie gaat worden.” Iedere woensdag wordt er geoefend. Jeffrey kijkt er naar uit: “Er zit zoveel jong talent in onze omgeving dat nog steeds niet ontdekt is of niet de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Afgelopen seizoen heb ik zoveel kinderen zien groeien in hun talent en persoonlijkheid.”

​Musical Club Nijkerk is voor iedereen en er hoeft geen lesgeld betaald te worden
Jeffrey weet van een eerder project in Nijkerk dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om lessen te volgen en wil de toegang daarom laagdrempelig houden. Zodat ieder kind een kans krijgt. "Niet alleen wordt er geoefend op tekst, ook komt dans dit jaar meer aan bod en zoals het hoort in een musical wordt er volop gezongen. Vergis je niet, er moet hard gewerkt worden! Het vraagt veel van de kinderen én de ouders. Maar het gaf iedereen ook veel energie. Daarom ik kijk met vol vertrouwen naar volgend jaar."

“Ik heb wel geleerd van afgelopen jaar, ik wilde alles zelf doen en heb heel veel alleen gedaan. Natuurlijk had ik veel steun aan Anne Swart, maar loslaten is voor mij niet makkelijk.” Inmiddels heeft Jeffrey een team om zich heen verzameld die zijn werkzaamheden kunnen verlichten. Daardoor kan de focus van Jeffrey echt naar het begeleiden van de kinderen. "Want bij Musical Club Nijkerk moet ieder kind zichzelf kunnen zijn en de ruimte krijgen om het beste in zichzelf naar boven te halen.”

Inmiddels is de inschrijving voor de musical officieel gestart. Musical Club Nijkerk kijkt uit naar de eerste auditieronde. Meer informatie over de audities en over de Musical Club Nijkerk is te vinden op de website www.musicalclubnijkerk.nl.

Musical Club Nijkerk heeft geen winstoogmerk. Met de verkoop en inkomsten van de kaartjes worden de kosten van de musical gedekt.