​Netwerkbijeenkomst voor aanbieders van cultuur

Het Cultuurplatform Putten kondigt een netwerkbijeenkomst aan voor alle cultuuraanbieders in de gemeente Putten. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 3 juli bij de Mariahoeve aan de Kiefveldersteeg 11.

De bijeenkomst is bedoeld om kunst- en cultuurprofessionals, amateurkunstenaars, culturele verenigingen en stichtingen samen te brengen

De deelnemers worden hiervoor uitgenodigd om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over verschillende aspecten van kunst en cultuur in Putten. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere de behoeften van cultuuraanbieders, mogelijke samenwerkingen en het verkrijgen van middelen voor culturele initiatieven.

Anke Huizinga van Kringloopwinkel Overnodig is aanwezig om te vertellen over de winkel en hoe de opbrengst ervan wordt ingezet ter ondersteuning van cultureel-maatschappelijke initiatieven. Daarnaast zal ook de wethouder van cultuur, Sander van Nieuwenhuizen, aanwezig zijn.

Het programma start om 19.30 uur. Inloop om 19.00 uur met koffie en thee. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden vóór 30 juni bij Karelien Druijff via het emailadres [email protected]. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.