Niels Autowas is open in Harderwijk!

Op 27 februari heeft de gloednieuwe wasstraat Niels Autowas aan de Stephensonstraat in Harderwijk de deuren geopend. Het is de derde vestiging dat het autowasbedrijf uit Assen opent.

In 2020 is ondernemer Niels Wessels gestart met de verbouwing van het pand aan de Stephensonstraat in Harderwijk

Na ruim een half jaar intensief verbouwen, worden inmiddels de eerste auto’s gewassen. Dat gebeurt op een duurzame en milieuvriendelijk manier. Volgens Wessels is het de schoonste, langste, groenste en meest moderne wasstraat van de regio.
 
In de carwash ligt een 55 meter lange ketting waarover de auto’s worden voorgetrokken terwijl ze gewassen worden. ‘De installatie is voorzien van het allerzachtste textiel en we gebruiken enkel biologisch afbreekbare shampoos en waxen van de allerbeste kwaliteit’, zo laat Wessels weten. ‘De auto wordt op een grondige, veilige en milieuvriendelijke manier gewassen.’ Door gebruik te maken van een biologisch waterzuiveringssysteem kan 95% van het water gerecycled worden.

Niels Autowas Harderwijk
 
De wasstraat heeft een capaciteit van honderd auto’s per uur waardoor wachtrijen tot het verleden behoren. Daarnaast bevat het terrein 10 stofzuigplaatsen waar bezoekers gebruik van kunnen maken na hun wasbeurt.

Bekijk hieronder de openingsactie geldig t/m 31 maart 2021!

Openingsactie Niels Autowas Harderwijk