Nieuw programma rond de intocht van Sinterklaas

Sinterklaas komt op zaterdag 12 november weer in Putten aan. In samenwerking met het enthousiaste Sinterklaascomité heeft Winkelcentrum Putten dit jaar een vernieuwd programma weten samen te stellen, waarbij zelfs een 'Meet&Greet met Sint en Piet' op het programma staat.

Onder muzikale begeleiding van Pietenband The Peppernuts zal Sint met de Pieten om 13.00 uur arriveren bij de jachthaven van Nulde

Iedereen is welkom om dit moment samen te vieren.

Na een welkomstwoord van Winkelcentrum Putten en het uitdelen van pepernoten zal Sint met de bus naar het centrum vertrekken. Vanaf 14.00 uur begint daar het programma op het Fontanusplein. Nieuw dit jaar is dat er verspreid door het centrum diverse activiteiten zijn. Bij boekhandel Het Boekpunt verzorgt gymnastiekvereniging Orion een jazzdance demonstratie en is er een leuk free run parcours uitgezet (onder voorbehoud van goed weer).

Liefhebbers die geschminkt willen worden en genieten van de fratsen van Feestpiet en Toverpiet gaan naar het plein bij de Dikke Deur. En kinderen die Sinterklaas en Piet een handje willen geven of alvast hun verlanglijstje willen inleveren kunnen hiervoor terecht op het plein bij Van Ganswijk. Hier staat een podiumwagen waar Sinterklaas tussen 15.30 uur en 16.30 uur alle kinderen ontvangt voor een 'Meet&Greet'.

Aan het einde van de middag openen Sint en de Pieten officieel het Pakjeshuis aan de Dorpsstraat 24, waar vanaf dat moment alle kinderen hun tekeningen, verlanglijstjes en brieven aan Sint of Piet kunnen brengen.

Ook dit jaar was de organisatie niet mogelijk geweest zonder de inzet van een hoop enthousiaste vrijwilligers én de Puttense ondernemers. Het gehele programma met tijden is te vinden op www.winkelcentrumputten.nl/evenementen.