Nieuws de Hypotheker: Duurzaamheidsscan De Hypotheker

Steeds meer woningbezitters willen hun woning verduurzamen. Zeker nu de energieprijzen zo enorm hoog zijn, zien steeds meer mensen de voordelen van het treffen van duurzame voorzieningen.

Een duurzame woning zorgt voor meer wooncomfort en uiteindelijk ook voor lagere maandlasten

Maar hoe financier je die verduurzaming en hoe krijg je goed advies en offertes voor de uitvoering van de verduurzaming? Bij De Hypotheker regel je nu alles in een keer. 

Duurzaamheidsscan
Eerst inventariseren ze welke duurzaamheidsmaatregelen haalbaar zijn voor jouw woning, wat de kosten zijn en welke besparing daar tegenover staat. Hiervoor werken ze samen met hun partner homeQgo. In elk hypotheekgesprek voeren ze een duurzaamheidsscan uit. Dat kan voor een nieuw aan te kopen woning, maar het kan ook voor jouw eigen woning als je niet wilt verhuizen. De scan biedt je binnen een paar minuten inzicht in de mogelijkheden, specifiek voor jouw woning, met een indicatie van de kosten en de besparing. Je ziet dus direct welke maatregelen je de grootste besparing opleveren in je energiekosten. Ook zie je welke subsidies beschikbaar zijn vanuit de landelijke overheid.

Offerte(s)
Als duidelijk is welke maatregelen voor jou interessant zijn, kunnen ze direct een eerste offerte opvragen bij homeQgo. Je krijgt dan een concrete, vrijblijvende, aanbieding van een installateur die de verduurzaming bij jou thuis kan uitvoeren. 

Financiering
Als ze weten wat de kosten zijn, weten ze ook welk bedrag nodig is om de verduurzaming te financieren. De adviseurs van de Hypotheker kunnen dan direct doorrekenen hoe je de verduurzaming kunt financieren en wat de maandlasten worden. Je kan bijvoorbeeld de lopende hypotheek verhogen, of de hypotheek oversluiten, maar soms is een duurzaamheidslening van de gemeente ook een goede optie. Samen kijken ze naar de mogelijkheden en adviseren ze wat de best passende oplossing is in jouw situatie.

Als de verduurzaming wordt gefinancierd vanuit een nieuwe hypotheek, of een aanpassing van de lopende hypotheek, dan kunnen de adviseurs dat helemaal voor je regelen. Jij verzamelt de documenten, zij zoeken de beste financiering en regelen alles, van de aanvraag tot aan de notaris. 

Definitieve offerte
Als de financiering is geregeld, dan accepteer je de offerte van homeQgo. Meestal komt daarna de installateur nog even bij jouw huis kijken, om te checken of alles klopt en of ze overal rekening mee hebben gehouden. Daarna maken ze een afspraak voor de installatie.

Alles onder 1 dak
Zo kan je bij De Hypotheker alles direct in kaart brengen en regelen. Passende maatregelen voor verduurzaming, een concrete offerte van een betrouwbare installateur om de verduurzaming uit te voeren, en de financiering. 

Jouw huis verduurzamen? Maak een vrijblijvende afspraak
Wil jij ook je huis verduurzamen en weet je niet hoe je dat moet regelen of waar je moet beginnen? Klik dan op een van de buttons hieronder en plan een afspraak. Alle adviseurs zijn gecertificeerd "Adviseur Duurzaam Wonen".  En een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken? Klik op een van de buttons hieronder.

Vestiging Harderwijk
Vestiging Dronten
Vestiging Zeewolde
Vestiging Ermelo (opening september 2022)

De Hypotheker Ermelo en Putten

Adresgegevens

Stationsstraat 123
3851 ND Ermelo

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info