Nieuws Ekris: BMW i7

Maak kennis met de volledig elektrische BMW i7. Deze volledig elektrische BMW 7 Serie beschikt over een kenmerkend design, krachtige rijdynamiek en innovatieve technologie. Zo wordt rijden in de BMW i7 nog leuker. 

BMW i7 geruisloos genieten

Het riante interieur van de BMW i7 creëert een luxe VIP loungebeleving voor alle inzittenden. De actieradius van deze luxe sedan bedraagt meer dan 600 kilometer.

Exterieur
De BMW i7 maakt een krachtig statement. Wanneer u deze elektrische sedan van de voorkant bekijkt valt direct de BMW Nierengrille op in combinatie met de ronde dubbele koplampen. De BMW i7 is standaard uitgerust met adaptieve LED koplampen met matrix grootlicht en de antiverblindings-grootlichtassistent BMW Selective Beam Door de vloeiende lijnen wordt een elegante uitstraling extra benadrukt. Aan de achterkant van de BMW i7 zorgen de smalle L-vormige achterlichten ervoor dat de breedte van de BMW i7 geaccentueerd wordt. 

Interieur
Alle passagiers in de BMW i7 geniet van overweldigende luxe. Wat te denken van de BMW Interaction Bar. Deze Interaction Bar is niet alleen een designelement, maar ook nog eens bedieningselement die zich uitstrekt over de volledige breedte van de cockpit. Via deze Interaction Bar kunt u onder meer de temperatuur regelen in de BMW i7, maar ook het dashboardkastje openen. 

De voordelen van het kopen van een nieuwe BMW bij Ekris
Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. Lees meer

Lees hier meer over de uitvoeringen.

BMW i7 Ekris Nijkerk Harderwijk

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info