Nieuws Ekris: BMW M3 Touring

Voor het eerst in de historie komt BMW met een BMW M3 Touring. Deze praktische snelheidsduivel combineert authentiek autosportgevoel met een onderscheidend karakter en vele praktische kwaliteiten.

BMW M3 Touring praktische snelheidsduivel

Prijzen van de BMW M3 Touring worden later bekend gemaakt en vanaf september 2022 is het mogelijk de BMW M3 Touring te bestellen.

Exterieur
De BMW M3 Touring maakt alle beloftes van een echte M waar. Dynamische flair, wendbaarheid en tegelijkertijd ook praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik. Opvallend in het exterieurdesign is de verticale BMW nierengrille zonder omlijsting, Verder wordt het stoere design van de BMW M3 Touring door grote luchtinlaten aan de zijkant, krachtig gevormde wielkuipen en prominente dorpelverbreders. 

De dorpelverbreders zijn in hoogglans zwart uitgevoerd en vormen samen met de zwarte accenten aan de voor- en achterzijde een zwarte lijn rond de auto. De achterbumper is voorzien van dubbele uitlaateindpijpen links en rechts. Ook het dak is standaard in hoogglans zwart evenals de modelspecifieke achterspoiler.

Interieur
Stap in de BMW M3 Touring en beleef het echte racegevoel. De cockpit is ontworpen met de bestuurder in gedachte. Het volledig digitale scherm bestaat uit een 12,3 inch informatiedisplay en een 14,9 inch BMW Touch Control Display. Tot de standaarduitrusting van de BMW M3 Touring behoren elektrisch instelbare M Sportstoelen met geheugenfunctie, stoelverwarming en Merino lederen bekleding. De rugleuning van de achterbank is in de verhouding 40:20:40 neerklapbaar waardoor de bagageruimte van 500 liter naar maximaal 1.510 liter vergroot kan worden.

De voordelen van het kopen van een nieuwe BMW bij Ekris
Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen.  Lees meer...

BMW M3 Touring Ekris Nijkerk

Maak kennis met Ekris

Ekris BMW is de BMW dealer in Midden-Nederland. Met vestigingen in de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht is er altijd wel een Ekris vestiging bij u in de buurt te vinden. Of u nu langskomt om uw volgende BMW uit te zoeken, of dat u ons bezoekt voor service en onderhoud aan uw auto, wij staan altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk en zo snel mogelijk van dienst te zijn. 

Graag laten wij u op deze pagina kennismaken met Ekris als bedrijf. Wij vertellen u graag meer over onze passies zodat u een goed beeld krijgt van wie wij zijn en waar wij van houden.
 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info