Nieuws Ekris MINI: Multitone Edition

Deze frisse en opvallende verschijning is de MINI Multitone Edition. Een unieke uitvoering van de MINI 3-Deurs Cooper waarvan er slechts 50 naar Nederland komen. Een echte must-have MINI dus voor de liefhebber.

De MINI Multitone Edition viert de diversiteit van de MINI community en zorgt voor exclusieve exterieur- en interieurdetails

De MINI Multitone Edition is leverbaar voor de MINI Cooper 3-Deurs met een Edition voordeel van € 4.327,- en een consumentenadviesprijs van € 37.590,-.

Exterieur
Wat maakt deze MINI nou zo bijzonder. Wat te denken van het kleurverloop. Het kleurverloop van de MINI Multitone Edition strekt zich namelijk uit vanaf de voorruit naar de achterkant van het dak. Aan de voorkant is het dak Aspen White en via Melting Silver in het midden is het einde van het dak uitgevoerd in Jet Black. Een abstracte witte regenboog maakt het dak compleet.

Ook uniek voor de MINI Multitone Edition is zijn lakkleur, Sage Green. Verder is de regenboog van het dak ook terug te vinden op de Side Scuttles van de MINI 3-Deurs. 17” Tentacle Spoke Black wielen en Aspen White accessoires maken de MINI Multitone Edition een verfissende verschijning.

Interieur
De lijn van het exterieur wordt doorgetrokken naar het interieur. De letters ‘Multitone’ zijn samen met de regenboog op een achtergrond van vriendelijke kleuren te vinden op de instaplijsten en als logo op de vloermatten voorin. Verder is de regenboog terug te vinden op het dashboard van de Multitone Edition en siert het ook de zonnekleppen. Het verwarmbare en met leer beklede multifunctionele sportstuur met Edition-embleem op de onderste spaak ligt prettig in de handen.

Interesse?
Heb jij interesse in deze unieke MINI Multitone Edition? Aarzel dan niet en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, want er zijn maar 50 beschikbaar voor Nederland. Offerte aanvragen.

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info