Nieuws Ekris: speciaal Mini Electric aanbod

Elektrisch MINI rijden wordt nu nog leuker bij Ekris. Kies je namelijk voor de volledig elektrische MINI Electric dan profiteer je tijdelijk van extra scherpe tarieven op een nieuwe of gebruikte MINI Electric. Op je nu kiest voor financieren, Private Lease of Operational Lease. Het kan allemaal. 

Stap nu in tegen extra scherpe tarieven!

Wil jij binnenkort genieten van het kenmerkende Go-Kart feeling in een volledig elektrische MINI, ontdek dan snel ons unieke aanbod. 

Mini Electric - de ultieme go-kart?
Is de MINI Electric de ultieme go-kart? Er is maar één manier om daar achter te komen. Op een kartbaan neemt de MINI Electric het op tegen een go-kart. Maakt de MINI Electric zijn status waar of komt de go-kart als eerste over de finish? Bekijk onze video om het resultaat te zien. 

Wil jij de MINI Electric zelf ontdekken? Vraag dan een proefrit aan en ontdek zelf de unieke rij-ervaring die de MINI Electric jou kan bieden. 

Proefrit aanvragen

Private lease - vanaf € 399,00 per maand
Zorgeloos en voor een vast bedrag per maand in een MINI Electric, wie wil dat nou niet? Het kan met MINI Private Lease en dat tegen wel heel aantrekkelijk prijzen. Tijdelijk rijd je nu al een MINI Electric Business Edition vanaf € 399,- per maand*, in plaats van € 499,- per maand. In dit scherpe maandbedrag zit bijna alles inbegrepen. Het enige wat jij nog moet doen is jouw MINI Electric opladen zodat je kunt blijven genieten van eindeloos rijplezier. 

Liever direct wegrijden in een MINI Electric via MINI Private Lease? Bekijk dan ons scherp geprijsde aanbod via onderstaande button

*Op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.

Operational lease - vanaf € 449,00 per maand
Zakelijk genieten van een MINI Electric voor een vast bedrag per maand? Dan is MINI Operational Lease perfect voor jou. Je rijdt nu namelijk al in een MINI Electric Business Edition vanaf € 449,- per maand*, in plaats van € 510,- per maand. Kies je voor Operational Lease dan zijn vrijwe alle autozaken inbegrepen in het maandtarief. Het enige wat jij nog moet doen is het opladen van jouw MINI Electric. 

*Op basis van 48 maanden en 20.000 km per jaar.

Mini electric Ekris

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info