Nieuws van de Hypotheker Harderwijk: Bieden met Zekerheid bij De Hypotheker

De Hypotheker adviseert om bij het bieden op een woning altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen. Ben je van plan om toch een bod uit te brengen zonder financieringsvoorbehoud? Dan is Bieden met Zekerheid misschien iets voor jou.

Bieden met Zekerheid is een unieke verzekering van verzekeraar Woongarant die exclusief wordt aangeboden door De Hypotheker

Hiermee verzeker je het bedrag dat je aan de verkoper moet betalen als je de financiering van je droomhuis onverhoopt niet rond krijgt, en loop je dus zelf geen risico.

Uiteraard inventariseer je eerst met een van onze hypotheekadviseurs wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Op basis van die inkomenstoets, jouw spaargeld en/of schenking en de waarde van de woning waar je op wilt bieden, berekenen we jouw maximale bod. Voor dat bod krijg je een verzekeringscertificaat. Als je een bieding uitbrengt voor dat bedrag, en het lukt toch niet om de financiering rond te krijgen, dan dekt de verzekering de waarborgsom van 10% die je anders zelf aan de verkoper zou moeten betalen.

Met deze verzekering kan je dus zonder voorbehoud financiering een bod uitbrengen, waarmee jouw kansen om jouw droomhuis te kunnen kopen een stuk hoger worden in de huidige overspannen woningmarkt 

Wil je meer weten over jouw financiële mogelijkheden, of deze unieke verzekering? Kom langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek of bel voor meer informatie.
 
Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken? Klik op een van de buttons hieronder.

Vestiging Harderwijk
Vestiging Dronten
Vestiging Zeewolde

De Hypotheker Ermelo en Putten

Adresgegevens

Stationsstraat 123
3851 ND Ermelo

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info