Officiële bekendmakingen gemeente Putten week 14

Hierbij de officiële bekendmakingen van de gemeente Putten en de aangevraagde en verleende vergunningen.

VERKEERSMAATREGEL OPLAADPUNTEN VOOR ELEKTRISCH LADEN VAN VOERTUIGEN

Burgemeester en wethouders hebben besloten om ter hoogte van de volgende locaties openbare parkeerplaatsen aan te wijzen als parkeerplaatsen voor het laden van elektrische voertuigen:
- Jacob Catsstraat 51;
- Klaas Frisohof 20-6;
- Valkstraat 34;
- Spechtstraat 17.

Voor details omtrent de precieze ligging van de aan te wijzen plaatsen kunt u het besluit raadplegen. Deze zijn terug te vinden in de Staatscourant. Binnen 6 weken na publicatie van dit besluit kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 400, 3880 AK Putten. Voorts kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed dat vereist. Het vragen van een voorlopige voorziening is mogelijk indien binnen de genoemde termijn ook een bezwaarschrift wordt ingediend.

RAMPBESTRIJDINGSPLAN TROUW NUTRITION INTERNATIONAL BV

Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland (VNOG) heeft een conceptrampbestrijdingsplan opgesteld voor Trouw Nutrition, Nijverheidsweg 2, 3881 LA Putten (industrieterrein Keizerswoerd). Het Rampbestrijdingsplan Trouw Nutrition geeft inzicht in de bedrijfsprocessen en de calamiteitbestrijdingsorganisatie die Trouw Nutrition heeft en benoemt de specifieke afspraken die zijn gemaakt op het gebied van melding en alarmering, op- en afschalen, leiding en coördinatie, informatiemanagement en crisiscommunicatie. Daarnaast geeft het plan inzicht in de mono- en multidisciplinaire aandachtspunten. Het Rampbestrijdingsplan Trouw Nutrition is 1 van de 7 rampbestrijdingsplannen die de VNOG maakt op basis van de Wet op de Veiligheidsregio’s.

Vanaf donderdag 8 april 2021 ligt het conceptrampbestrijdingsplan 6 weken ter inzage. Door de corona-uitbraak kunt u het concept alleen op afspraak inzien in het gemeentehuis in Putten. Voor nadere informatie kunt u bellen met (0341) 359 611. Komt u naar het gemeentehuis? Dan vragen wij u om te letten op de landelijke hygiënemaatregelen en een mondmasker te dragen. Voor uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers.

Vanaf donderdag 8 april kunnen ingezetenen in de gemeente Voorst en belanghebbenden gedurende 6 weken reageren. U richt uw inspraakreactie aan de VNOG. Per e-mail is dit mogelijk via [email protected]. Vermeld daarbij dat het gaat om het conceptrampbestrijdingsplan Trouw Nutrition.