Officiële bekendmakingen gemeente Putten week 21

Hierbij de officiële bekendmakingen van de gemeente Putten en de aangevraagde en verleende vergunningen.

INTREKKEN GEHANDICAPTENPARKEERPLAATS ACHTERSTRAAT

Burgemeester en wethouders hebben een verkeersbesluit genomen om een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats in te intrekken nabij Achterstraat 93.

Binnen 6 weken na publicatie van dit besluit kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 400, 3880 AK Putten. Daarnaast kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed dat vereist. Het vragen van een voorlopige voorziening is mogelijk indien binnen de genoemde termijn ook een bezwaarschrift wordt ingediend.

VERKEERSBESLUIT STOPVERBOD GARDERENSEWEG

Burgemeester en wethouders zijn van plan om een stopverbod in te stellen aan beide zijden van de Garderenseweg op het gedeelte tussen de Voorthuizerstraat en het Klaas Frisohof.

Het ontwerpverkeersbesluit is in te zien in de Staatscourant. Binnen 6 weken na publicatie van dit ontwerpbesluit kunnen belanghebbenden een inspraakreactie indienen bij het college van B&W, Postbus 400, 3880 AK te Putten, of per e-mail naar [email protected]. Voor een mondelinge inspraakreactie of meer informatie kunnen belanghebbenden contact met de gemeente Putten opnemen via telefoonnummer (0341) 359 611.

VERKEERSBESLUIT VERKEERSMAATREGELEN BAKKERSTRAAT

Burgemeester en wethouders zijn van plan om tijdens de bouwwerkzaamheden op de hoek van de Bakkerstraat en de Verlengde Dorpsstraat tijdelijk éénrichtingsverkeer in te stellen in de Bakkerstraat tussen de Verlengende Dorpsstraat en het parkeerterrein van Albert Heijn.

Het ontwerpverkeersbesluit is in te zien in de Staatscourant. Binnen 6 weken na publicatie van dit ontwerpbesluit kunnen belanghebbenden een inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 400, 3880 AK Putten, of per e-mail naar [email protected]. Voor een mondelinge inspraakreactie of meer informatie kan men contact met de gemeente Putten opnemen via telefoonnummer (0341) 359 611.

VERKEERSBESLUIT VERKEERSMAATREGELEN STATIONSSTRAAT

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om verkeersmaatregelen te nemen in de Stationsstraat om zo het definitieve ontwerp voor de Stationsstraat ten uitvoer te kunnen brengen.

Het ontwerpverkeersbesluit is in te zien in de Staatscourant. Binnen 6 weken na publicatie van dit ontwerpbesluit kunnen belanghebbenden een inspraakreactie indienen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 400, 3880 AK Putten, of per e-mail naar [email protected]. Voor een mondelinge inspraakreactie of meer informatie kunnen belanghebbenden contact met de gemeente Putten opnemen via telefoonnummer (0341) 359 611.