Onderzoek naar de kwaliteit van de zorg

De gemeente Putten biedt ondersteuning aan haar inwoners. Sommige inwoners maken gebruik van een Wmo voorziening of van Jeugdhulp. Op dit moment voert onderzoeksbureau ZorgfocuZ een onderzoek uit om te zien of clienten tevreden zijn over de ondersteuning.

Er is hiervoor een vragenlijst gestuurd aan inwoners die in 2022 ondersteuning hebben ontvangen van de gemeente

Het gaat hier om inwoners die gebruik maken van een Wmo voorziening. Of gezinnen die een vraag hebben gesteld over opvoeding. Met de resultaten krijgt de gemeente Putten in beeld hoe de dienstverlening en kwaliteit van de ondersteuning wordt ervaren. En daardoor kan de gemeente haar dienstverlening verbeteren.

Wat gebeurt er met de antwoorden?
ZorgfocuZ gaat vertrouwelijk om met de gegevens. In de brief is een cijfercode te vinden. Hiermee koppelt ZorgfocuZ de antwoorden aan de juiste vragenlijst. De gemeente krijgt alleen een overzicht van de antwoorden met een samenvatting. De antwoorden zijn niet terug te brengen naar bepaalde inwoners.

Vragenlijst Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd
Naast het onafhankelijke onderzoek dat de gemeente laat uitvoeren door ZorgfocuZ heeft de inspectie Gezondheidszorg en Jeugd ook een vragenlijst. De inspectie controleert op de kwaliteit en veiligheid van de zorg en jeugdhulp in Nederland. Om een goed beeld te krijgen van de zorg hoort de inspectie ook graag de mening over de geboden begeleiding. Het invullen van deze vragenlijst is vrijblijvend en anoniem en heeft geen gevolgen voor deze begeleiding. Vul de vragenlijst in op www.putten.nl/gezondheidszorg.