Online energieadvies voor inwoners Noord-Veluwe

​Vragen over de cv-ketel, isoleren van de thuiswerkplek of een offerte? Stel alle vragen online aan Veluwe Duurzaam.

Schrijf  kosteloos in voor het energiespreekuur, stel een vraag en krijg advies 

Besparen op de energierekening, maar niet weten hoe of meerdere offertes opgevraagd voor een nieuwe cv-ketel maar niet weten welke ketel het beste is. Dan is het fijn als een professional eenvoudig en snel advies kan geven. Deze mogelijkheid is er tijdens het online energiespreekuur van duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam en de zeven regiogemeenten. Schrijf nu kosteloos in voor het energiespreekuur, stel de vraag en krijg advies.

Tijdens het online energiespreekuur van Veluwe Duurzaam en de zeven regiogemeenten kunnen inwoners een vraag stellen over energiebesparing en het verduurzamen van de woning. Bijvoorbeeld hoe men het beste een thuiswerkplek op zolder kan isoleren of wat een goed alternatief is voor de oude cv-ketel. Een energieadviseur van Veluwe Duurzaam geeft advies dat past bij de eigen woonsituatie. Deze adviseurs zijn onafhankelijk en zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving.

Oriënteren
Het spreekuur is zowel voor inwoners die al even aan de slag zijn met duurzaamheid, maar ook voor mensen die nog aan het oriënteren zijn. Alle inwoners van de regio Noord-Veluwe (gemeente Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem) kunnen gebruikmaken van het energiespreekuur. Veel inwoners hebben het afgelopen jaar al van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor een gesprek met een energieadviseur via de website van Veluwe Duurzaam. De hoofdvraag en aanvullende informatie (waaronder de tekeningen of nota’s) kunnen bij de aanmelding alvast worden doorgegeven. Hoe meer informatie er voorafgaand aan het gesprek wordt aangeleverd, hoe efficiënter het gesprek zal verlopen.
 
25 minuten
Een adviesgesprek duurt ongeveer 25 minuten en vindt online of telefonisch plaats. Iedereen die zich aanmeldt, kan zelf een dag en tijdstip (tussen 18.00 uur en 20.00 uur) uitkiezen. Wie zich aanmeldt voor het gesprek, kan kiezen uit de volgende opties: bellen, videobellen via WhatsApp of een Skype-gesprek (met of zonder beeld). Aanmelden kan via de website www.veluweduurzaam.nl/advies/energiespreekuur.