​Online inwonersbijeenkomst Regionale Energiestrategie Noord-Veluwe

De gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten werken samen met het waterschap, de provincie, de netbeheerder, energie-coöperaties en nog vele andere partijen aan plannen voor het opwekken van duurzame energie en een duurzame warmtevoorziening.

Inwoners uit de regio denken hierover mee via de website www.energienoordveluwe.nl.

Op maandagavond 16 november is er een online bijeenkomst voor inwoners over de Regionale Energiestrategie (RES). De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Online bijeenkomst
De online bijeenkomst is bedoeld om belangstellenden meer informatie te geven over de RES. Wat is een energiestrategie precies? Wat staat er in de RES van de Noord-Veluwe? En wat betekent dit voor u als inwoner? Er wordt verteld hoe de RES in de regio met de energiestrategie aan de slag gaan. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Er is geen camera of speciaal programma nodig om de bijeenkomst te bekijken. Bezoek maandagavond de website www.energieopdenoordveluwe.nl en meldt aan met naam en mailadres. Op deze manier komt u ‘binnen’ en kunt u ook vragen indienen. De regionale inwonersbijeenkomst is vooral bedoeld om de inwoners in grote lijnen te informeren over Regionale Energie Strategie binnen de regio Noord-Veluwe.