Ontdek de MINI Countryman bij Ekris Nijkerk

De MINI Countryman is de stoere en grensverleggende SUV van MINI. Onze MINI Countryman onderscheidt zich op het gebied van binnenruimte, functionaliteit, veelzijdigheid en rijcomfort. Zijn drang naar avontuur zorgt ervoor dat de MINI Countryman jou en jouw passagiers een onvergetelijke rit bezorgd.

Meer weten over de looks, prijzen en kenmerken van de MINI Countryman? Lees dan snel verder.

Exterieur
Een compleet nieuw designtaal is de inspiratie geweest voor het exterieur van de MINI Countryman. Eigentijds MINI-malisme is wat de MINI Countryman uitstraalt. Al het overbodige is weggelaten en wat overblijft zijn mooie, stoere looks en ranke lijnen. Wat opvalt in het design is de achthoekige grille. De chromen omlijsting rondom de LED koplampen is verdwenen en dat geldt ook voor andere chromen details.

De C-stijl heeft een opvallend ontwerp gekregen met een specifieke vorm op de zij-achterruit. De Union Jack LED achterlichten zijn een verwijzing naar de achterlichten van de klassieke Mini. Het aanbod velgen begint bij 17" en loopt tot 20". Qua uitvoeringen is er de keuze uit vier trims: Essential, Classic, Favoured en JCW.

Wat betreft de afmetingen is de MINI Countryman een stuk gegroeid. De MINI Countryman is namelijk 13 centimeter langer en 8 centimeter hoger vergeleken met zijn voorganger. Hiermee is de MINI Countryman 4.333 mm lang, 2.069 mm breed en 1.656 mm hoog. Een èchte SUV dus.

Interieur
Ook binnenin de MINI Countryman is gekozen voor minimalistisch. Premium materialen, geavanceerde technologie en sfeervolle interieurverlichting zorgen voor een fijne rijbeleving. Achter het stuur vind je niet langer een instrumentenpaneel of scherm. Het centrale OLED scherm is namelijk het hart van de auto waarop je alle belangrijke informatie kunt terugvinden. Optioneel is een Head-Up Display beschikbaar. Voor het eerst is er gebruik gemaakt van textiel voor de dashboardbekleding. De tuimelschakelaars in het interieur zijn tevens een verwijzing naar het verleden van MINI.

Ruimte is erg belangrijk. Met de MINI Countryman zit dat wel goed. Dit model heeft namelijk minimaal 210 liter aan bagageruimte. Klap jij de achterbank in? Dan heb jij tot maximaal 800 liter aan bagageruimte voor al jouw avonturen.

De voordelen van het kopen van een nieuwe MINI bij Ekris
Bij Ekris verdient iedere MINI de aandacht die het nodig heeft. Koop je bij Ekris een nieuwe MINI? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet je maximaal van jouw nieuwe MINI. Wij benaderen je wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. Lees meer...

Proefrit aanvragen, klik hier!

MINI Countryman Ekris Nijkerk
 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info