'Op 25 November zetten wij Putten op z’n Kop!'

Als het aan Jeroen van Eck, Remco van Soest en Gert Last ligt wordt op zaterdag 25 november Putten op z’n Kop gezet door het foute pakjes festival. Voor het eerst in jaren wordt er weer een grootschalig feest gehouden in de manege van Putten, maar dit keer wel net even anders.

Tijdens de eerste editie van Putten op z’n Kop pakken de organisatoren Jeroen van Eck, Remco van Soest en Gert Last groots uit

“Het wordt één groot verkleedfeest! Dus trek je vetste, foute outfit aan, zorg dat je haren helemaal goed zitten, neem je beste glimlach mee en zet samen met ons en heel veel anderen Putten volledig op z’n Kop!”, lacht Van Eck. ”Wij hebben geweldige artiesten geregeld. Met Outsiders, Q Music het Foute Uur Live, Feestteam, Party Animals, Freddy Moreira, Guilty Pleasure Girls, DJ Remmy, en Sam Last is onze line up compleet om er een waanzinnig feest van te maken.”

Van Eck vervolgt: “Achter de schermen hebben we heel hard gewerkt om een mooi festival voor jong en oud neer te zetten. Overal is aan gedacht. Zo zal een ploeg van schoonmakers ervoor zorgen dat de toiletten er gedurende het gehele festival goed uitzien en schoon zijn. En hoeven onze bezoekers ook geen munten te kopen. Overal zijn kassapunten te vinden waar de aanwezigen met pin of contant kunnen afrekenen. We hebben goed gekeken naar punten van frustratie bij evenementen en festivals en proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen. Overal is over nagedacht om er een geslaagd, gezellig en uiteraard veilig festival van te maken voor iedereen! Denk aan voldoende beveiliging en daarnaast hanteren wij een Zero-Tolerance beleid.”

Putten op z’n Kop is een festival voor 18 jaar en ouder. “Op zaterdag 25 november starten we vanaf 16.00 uur met Putten op z’n Kop en dan zullen de eerste artiesten er meteen een feestje van gaan maken. Buiten gaat het feest gewoon door. Naast onze feesthal hebben we een waanzinnige FoodCourt met diverse Foodtrucks en heerlijk eten. Denk aan de beste burgers, heerlijke loempia’s en nog veel meer. Ook de Silent Disco in een Oostenrijkste Schirmbar ontbreekt niet. Bezoekers kunnen dus buiten ook gewoon lekker door feesten. En mocht het weer iets minder zijn, geen probleem, We hebben diverse festivaltenten staan, waar men droog onder kan verblijven. We hebben alles in huis om er een onvergetelijk feest van te maken. Putten op z’n Kop is afgelopen om 00.30 uur.”

“Met Putten op z’n Kop willen wij leuke festivals en activiteiten realiseren in Putten voor jong en oud. En wat erg leuk is, is dat we zien, dat de leeftijd onder de mensen die al een kaart hebben gekocht, hoog ligt op dit moment. Het is wel duidelijk dat de behoefte aan leuke activiteiten in het mooie Putten niet alleen van toepassing is op de jeugd. Tevens zijn wij erg blij met de manier waarop de gemeente meedenkt en open staat voor leuke nieuwe ideeën.”

Putten op z’n Kop vindt plaats op het manegeterrein aan de Halvinkhuizerweg 80 in Putten. De feesthal is volledig overdekt en de Foodcourt is in de buitenlucht. “Er zijn nog tickets verkrijgbaar. Iedereen die weer eens zin heeft in een megafeest kan naar onze website www.puttenopznkop.nl gaan en daar tickets kopen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Putten op z’n Kop te zetten.”

Maar er is meer. De drie gangmakers Jeroen, Remco en Gert zullen ook in de toekomst van zich laten horen. “We hebben een samenwerking gesloten met de manege om er de komende jaren een flink feest van te gaan maken."

"Voor aankomend festival op 25 November, zijn al meer dan 75 procent van de kaarten verkocht, dus mocht je nog een kaartje willen kopen, wacht dan niet te lang. Deze kan je bestellen in onze online shop."

"Putten op z’n Kop wordt gerealiseerd met een waanzinnige groep vrijwilligers, waar wij nu al enorm dankbaar voor zijn. Mocht je ook mee willen helpen, laat het ons dan even weten via de website of via onze instagram pagina. Hou voor de laatste updates en nieuwtjes onze website www.puttenopznkop.nl en social media kanalen goed in de gaten", besluit Van Eck.

Gert Last, Jeroen van Eck en Remco van Soest zetten op zaterdag 25 november Putten op z'n Kop!
(Foto's: Annemieke Westphal-Kreeftmeijer)