Op de koffie bij Gerard van Heiningen

Gerard van Heiningen schenkt op zaterdag 6 mei de koffie in Inloophuis 't Hart van Putten. De wieg van Van Heiningen stond in Hoevelaken. Na veel woonplaatsen te hebben gehad is Putten sinds vier jaar zijn woonplaats. 

Ook qua werk heeft Van Heiningen veel gezien en gedaan

En hier kan hij veel over vertellen. Op dit moment is hij, na een carrière als boswachter, nog steeds vrijwilliger bij Staatsbosbeheer en hij vertelt ook hier graag over onder het genot van een kopje koffie van het inloophuis.

De 'Koffiekan' is geopend op zaterdag 6 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor mensen die graag een kop koffie komen drinken, maar niet zelf naar het Inloophuis kunnen is het mogelijk om op werkdagen tussen 9.00 uur en 11.00 uur een plekje reserveren in de Welzijn Putten auto. Het reserveren van een plek in de auto kan tot en met donderdag 4 mei. Meerijden vanuit de bebouwde kom van Putten kost 1 euro en mensen die in het buitengebied van de gemeente Putten wonen betalen 1,50 euro. De prijzen zijn een totaalprijs voor het vervoer en de entree van het inloophuis is gratis.

Bel voor het vervoer naar Welzijn Putten 0341-357078. Bel voor meer informatie hetzelfde nummer en vraag naar Simone van Ee.