Open dag Boerderij Klein Olden Aller

De familie Van de Beek houdt op zaterdag 26 maart een open dag op boerderij Klein Olden Aller. Onder voorbehoud van de weersomstandigheden zal er ook een koeiendans te zien zijn.

Doe de laarzen aan of kom verkleed als boer of boerin

De koeiendans weleens gezien? Loeiende koeien maken gekke sprongen als ze voor het eerst weer naar buiten gaan. Bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de boerderij. "We zullen laten zien hoe het begint bij de grazende koeien in de wei tot aan een fles biologische zuivel. En onze zuivel proeven, daar ontkom je natuurlijk niet aan. Kortom een uitje voor jong en oud", aldus Van de Beek.

De koeiendans start om 11.00 uur op de boerderij en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Tijdens dit uur kunnen de aanwezigen genieten van de koeien. Vergeet de verrekijker niet om de koeien nog beter te zien swingen en misschien zijn er ook wel weidevogels te spotten. Na de koeiendans kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen van deze biologische boerderij.

Een open dag met allerlei activiteiten
Om 11.00 uur gaan de koeien naar buiten. Bezoekers kunnen knuffelen met de kalfjes of een duik nemen in een bad van stro. Er is een terras en men kan zuivel proeven. Kinderen kunnen zich laten sminken. En er is nog veel meer.