PHG Boekenmarkt gaat verhuizen

​De PHG Boekenmarkt gaat verhuizen naar Dorpsstraat 23 (in het centrum van Putten). Na drie jaar met veel plezier, zowel voor de klanten als de vrijwilligers, in de locatie aan de Bilderdijkstraat de Boekenmarkt te hebben gehad, moeten zij de locatie verlaten.

De reden van het vertrek uit het pand aan de Bilderdijkstraat is de afbraak van de voormalige basisschool Klein Schovenhorst en de herbouw van de nieuwe basisschool De Akker.

De afgelopen weken hebben de vrijwilligers van de boekenmarkt de collectie van meer dan 10.000 boeken uitgezocht en ingepakt. Daarnaast zijn alle stellingen losgemaakt of uit elkaar gehaald. Op maandag 1 februari mogen zij het nieuwe onderkomen betrekken en begin februari wordt er verhuisd van de Bilderdijkstraat naar Dorpsstraat 23.

In de weken daarna wordt de nieuwe locatie ingericht en medio maart hopen de vrijwilligers van de boekenmarkt het pand te openen (na de lockdown). De opbrengst van de tweedehands boeken blijft hetzelfde. Het is bestemd voor de beide musea in Putten; Historisch Museum De Tien Malen en Museumboerderij Mariahoeve.

De voortgang en opening wordt verder bekend gemaakt via de media en de website www.phg-putten.nl. Nieuwe boeken zijn nog steeds welkom. Dus iedereen die aan het opruimen is en boeken over heeft is van harte welkom bij de PHG Boekenmarkt. Neem hiervoor contact op met Ep Jansen (06 - 8120 8580) of Peter Vink (06 - 5117 9335).