PHG Boekenmarkt op de nieuwe locatie

Op woensdag 31 maart is de Boekenmarkt van het Puttens Historisch Genootschap aan de Dorpsstraat 23 geopend. In deze tijd van de coronapandemie heeft de opening in alle rust plaats gevonden, maar de boekenliefhebbers hebben de nieuwe locatie gevonden en vele boeken zijn door hen meegenomen.

De boeken zijn gesorteerd op onderwerp en er is veel ruimte om in alle rust tussen de grote voorraad tweedehands boeken te snuffelen.

De Boekenmarkt heeft een uitgebreide collectie tweedehands boeken (meer dan 10.000 boeken) van literatuur, reizen, (streek)romans, koken, mens en maatschappij, hobby, kinder-/jeugd, poëzie tot religie. De inkomsten zijn volledig bestemd voor de beide musea in Putten (Historisch Museum De Tien Malen en Museumboerderij Mariahoeve). 

De PHG Boekenmarkt is geopend op de woensdagen, vrijdagen en zaterdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het bezoek gaat volgens de dan geldende coronaregels. 

Nieuwe aanvoer van boeken is overigens ook altijd welkom bij de PHG Boekenmarkt. Neem hiervoor contact op met Ep Jansen (06 - 8120 8580) of Peter Vink (06 - 5117 9335).