PLUS Dee Putten start een steun-sponsoractie voor de verenigingen in Putten

Vanaf maandag 28 september start PLUS Dee Putten een grote sponsoractie om de sport, toneel en zangverenigingen uit de gemeente Putten te steunen. Juist in deze corona tijd heeft PLUS een actie ontwikkeld om de lokale verenigingen te steunen. 

Vrijwel alle Puttense verenigingen doen mee!

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat veel verenigingen het financieel moeilijk hebben. Door het afgelasten van competities, toernooien en uitvoeringen lopen verenigingen een deel van hun inkomsten mis, zoals inkomsten van de kantine, sponsoring en lidmaatschapsgelden. "Samen met de inwoners van Putten willen we deze verenigingen graag helpen", aldus Dennis Dee van PLUS.

De klanten van PLUS Dee ontvangt bij iedere 10 euro aan boodschappen een muntje ter waarde van 0.10 euro. Deze munten kunnen de klanten van PLUS deponeren in de koker van de vereniging naar keuze. Wekelijks worden de tussenstanden bijgehouden op een groot scorebord in de supermarkt.

De sponsoractie loopt tot zaterdag 21 november. Daarna ontvangen de deelnemende verenigingen een cheque met door de PLUS klanten gedoneerde bedragen.

Deelnemende verenigingen
De deelnemende verenigingen zijn het Puttens Mannenkoor, Scouting Kon-Tiki, Stichting Interkerkelijke Musicalgroep Putten, O.M.S. volleybalvereniging Putten, MGV de veluwe, Ppc De Liliputters, Tafeltennisverenigingputten, Kv de Meeuwen, Rood-Wit '58, SDC Putten, SV-Putten Running Events, SV Putten Triathlon, SV Putten Zaalvoetbal, De Veluwsche Sanghertjes, De Kajuitzangers NL, Dartsvereniging Boslust, Zwem & Poloclub Triton Putten, FCC Putten, Tennisvereniging Het Laakhuisje, Volic, Kinder En Tienerkoor De Jonge Luitjes, Tennisvereniging De Vale Ouwe, Fanfarecorps Excelsior, Zaalvoetbalvereniging De Lenco's, Jazzdans Orion, Schietsportvereniging Wilhelm Tell Putten, G.V. Orion, Biljart vereniging 2Brothers, Gospelkoor Born Again, Hoef&Zo, Het Zuiderkoor, De Woudvliegers, De Woldino's, Kinderkoor De Fonteintjes en tienerkoor Viva-Vox, Toneelvereniging Ernst & Luim Putten, Dames ensemble Shira, Puttense Damclub Putten en de Stichting in beweging Putten.