Politiek getinte ochtenden bij Veluwe FM

Het programma 'De Wereld Wordt Wakker!' van Veluwe FM zal vanaf woensdag 9 februari tot en met vrijdag 11 maart  op werkdagen van 7.00 uur tot 12.00 uur niet alleen gekleurd worden door het ochtendgloren, maar vooral door de aanwezigheid van politieke partijen. 

Elke ochtend schuift er namelijk een lijsttrekker, fractievoorzitter of complete fractie aan van een partij uit Ermelo, Harderwijk of Putten.

In het gebruikelijke DWWW praatje-plaatje format zal de vaart niet alleen in het radioprogramma, maar vooral ook in het partijprogramma gehouden worden. Er is ruimschoots de mogelijkheid voor luisteraars, burgers en buitenlui om kritische vragen te stellen, of hun partij een hart onder de riem te steken wanneer nodig.

Dit kan via het WhatsApp nummer 06-8309 8309, via [email protected] of door te bellen naar 0341-360148. Ook middels de VeluweFM App is elk contact mogelijk. Van 7.00 uur tot 8.00 uur komt met name de mens achter de politicus aan bod. Van 8.00 uur tot 9.00 uur gaat er gereageerd worden op het actuele lokale en landelijke nieuws. Van 9.00 uur tot 10.00 uur zullen de kandidaten op de betreffende kieslijst worden besproken en van 10.00 tot 12.00 komen de speerpunten van het partijprogramma allemaal op tafel.

Luisteraars kunnen zoals altijd reageren wanneer ze maar willen. Presentator Bas Tempels zal proberen de orde en chaos op luchtige wijze te bewaken. Hij is echter niet verkiesbaar! Luisteren via uitzending gemist is tot twee weken na de uitzending mogelijk via de website www.veluwefm.nl en via de VeluweFM App.